Vrijthofconcerten Rieu in recordtijd uitverkocht; nieuwe concerten toegevoegd

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Tickets voor de drie concerten die André Rieu in juli op het Maastrichtse Vrijthof geeft waren na een uur al uitverkocht. Daarmee verbrak Rieu een nieuw record; nog nooit eerder waren zijn openluchtconcerten in Maastricht concerten zo snel uitverkocht. Vanwege de enorme vraag zijn er nu per direct drie nieuwe concerten toegevoegd die plaats zullen vinden op 10, 11 en 12 juli 2020. Dit meldt de Andre Rieu Groep.
Momenteel is Rieu in Maastricht waar hij zich met zijn orkest voorbereidt op een tournee in November door Spanje en Portugal. In december is de eerste editie van ‘Kerst in Maastricht’ waarbij de maestro het MECC heeft omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. Begin januari is traditioneel gereserveerd voor speciale nieuwjaarsconcerten in Ziggo Dome en Het Sportpaleis in Antwerpen.
 

Juli

 
De zomerconcertreeks op het Vrijthof was oorspronkelijk alleen gepland op 3, 4 en 5 juli. Daar zijn nu dus 10, 11 en 12 juli aan toegevoegd. Kaarten voor deze (en andere) data zijn te koop via de website van André Rieu.
 
Door: Nationale Recreatiegids