Extra show theatertour 'Man man man'

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Podcastmakers Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen knopen nog een extra show vast aan hun landelijke theatertournee 'Man man man, de podcast'. De extra show is op 31 maart in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit maken de podcastmakers donderdag bekend in de nieuwste aflevering van hun podcast.

De mannen kondigden in september aan een theatertournee te beginnen, waarna tickets voor deze voorstellingen binnen enkele uren waren uitverkocht. Nu krijgen fans die misgrepen nog één kans om het drietal in het theater te zien.

In 'Man man man, de podcast' gaan Domien, Chris en Bas op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: ‘Hoe mannelijk zijn we?’. Hun verhalen worden 350.000 keer per maand beluisterd. In augustus tikte de podcast de magische grens van 1 miljoen downloads aan, inmiddels zijn dat er al bijna 2 miljoen.

Het trio won dit jaar de BNR Podcast Award en viel ook bij de Online Radio Awards in de prijzen.

Op 13 oktober werd voorzichtig afgetrapt met een try-out in Rotterdam. In februari en maart gaat de tournee verder met uitverkochte voorstellingen, met op 31 maart de afsluiter in Amsterdam. Kaarten voor de afsluitende show zijn vanaf vrijdag 8 november te koop.

Door: ANP