Retro Game Beurs viert zondag 40 editie in Apeldoorn

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Zondag 22 september wordt in Apeldoorn de veertigste editie van de Retro Game Beurs georganiseerd door het Bonami SpelComputer Museum. Van joysticks tot exclusieve collector’s items het is hier allemaal te vinden én te testen. Dit meldt de Stichting Bonami SpelComputers.
Op de beurs zullen tientallen standhouders, van liefhebbers en verzamelaars tot kleine zelfstandige, de meest uiteenlopende gaming producten aanbieden. Denk aan retro spelconsoles, handhelds, joysticks, controllers, games, accessoires en andere merchandise uit de jaren ’70 tot ’90. Sommige gaming producten zijn tweedehands, andere zitten nog nieuw in de doos. Ook voor exclusieve collectors items ben je op de retro game beurs aan het goede adres.
 

Bonami Test Team

 
Het Bonami Test Team is op de beursvloer aanwezig om bezoekers te helpen met hun aankoop. Bij twijfel of het product naar behoren werkt kunnen medewerkers van het testteam worden ingeschakeld. Zij testen gratis de reeds aangekochte of nog aan te kopen producten. Mocht er onverhoopt een reparatie moeten plaatsvinden dan kan het Bonami Test Team ook daarin ondersteunen.
 
De Retro Game Beurs vindt plaats op zondag 22 september bij Sportcentrum Matenpark in Apeldoorn. De beurs start om 10.30 uur en eindigt om 15.30 uur. Voor meer informatie, zie de website van het Bonami SpelComputer Museum.
 

Door: Nationale Recreatiegids