Veel acties voor Ronald McDonald Huis op Tilburgse Kermis

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De kinderattractie Rudy, Der Kleiner Vampir op hetNS-plein zamelt op donderdag geld in voor het Ronald McDonald Huis Tilburg, het officiële goede doel van De Tilburgse Kermis. De attractie doet dit met een bijzonder businessmodel:

Mensen mogen zelf betalen vooreen kaartje wat ze willen, te beginnen bij 1,5 euro. De volledige dagopbrengst schenkt de exploitant aan het goede doel. Rudy, Der Kleine Vampir is één van de kleinste attracties van de kermis en is een mini-freefall voor kinderen.

Paashuis:
Grad Damen hielp gisteren de exploitant van gebakkraam Paashuis op het Besterdplein met het verkopen van duizend oliebollen. De opbrengst ging naar het Ronald McDonald Huis. Kermiswethouder Joost Möller hielp ook een handje mee.

Spaarvarkentjes

Veel exploitanten hebben gehoor gegeven aan de oproep om een aardewerken spaarvarkentje teplaatsen bij de kassa. In dit spaarvarkentje kunnen kermisgasten hun kleingeld doneren aan het Ronald McDonald Huis Tilburg.

Kermisprijzen

Donderdagavond19.00 uur reikt de gemeente Tilburg de jaarlijkse Kermisprijzen uit voor de beste attracties. Dat doet ze tijdens een rondgang langs de winnende attracties.