Gratis openlucht bioscoopavond

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Sporten, eten of chillen met vrienden? Je kunt het ook in het landschap doen! Sterker nog: het is lekkerder in het landschap. Ervaar het zelf en kom gratis naar de gratis openlucht bioscoopavond op vrijdag 26 augustus.

Ooit een keer buiten film gekeken? De provincie Utrecht biedt jongeren tussen de 14 en 24 jaar nu de mogelijkheid om dit te doen. In het kader van de campagne ‘Het is lekkerder in het landschap' organiseert zij een gratis bioscoopavond. Op 26 augustus vanaf 20.30 kunnen jongeren uit de provincie Utrecht bij de Maarsseveenseplassen genieten van de Nederlandse film Rabat.

Rabat, de zomerhit van 2011, is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van drie vrienden. Als Nadir van de een op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan, met alle gevolgen van dien.

Kom op 26 augustus naar de Maarsseveenseplassen om te zien hoe het de drie vrienden vergaat... en neem gerust je vrienden mee! Aanmelden is verplicht en kan via deze site. Verdere praktische informatie staat op je ticket maar denk in ieder geval aan het meenemen van warme kleding en een kleedje om op te zitten. Er rijdt een pendelbus vanaf Utrecht CS. Schrijf je hier in en print je eigen bioscoopkaartje voor Rabat.