Frenna maakt meeste kans op NPO FunX Music Awards

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De nominaties voor de belangrijkste urban muziekprijzen, de FunX Music Awards, zijn bekend. Frenna maakt met acht nominaties de meeste kans op een FunX Music Award. Hij is genomineerd in de categorie Best Singer, Best Video, Best Album en Artist of the Year Male. Op 11 juni worden de prijzen uitgereikt in Paradiso Amsterdam. Dit meldt NPO FunX.
In de categorieën Best Collabo en Best Song is Frenna zelfs twee keer genomineerd. De genomineerden zijn gekozen door luisteraars van jongerenzender NPO FunX. Nieuw deze editie is de prijs voor Artist of the Year Female.
 

DJ Fernando

 
Op dinsdag 11 juni reikt FunX voor de zesde keer de FunX Music Awards uit tijdens een liveshow in Paradiso Amsterdam. De show is live te volgen op FunX, de FunX-app en FunX.nl met optredens van onder andere Bizzey, Snelle en Chivv. De FMA's worden gepresenteerd door FunX DJ Fernando. 
 

Alleen wie stemt maakt kans op kaarten

 
In totaal worden er in twaalf categorieën FunX Music Awards uitgereikt: Artist Of The Year Male, Artist Of The Year Female, Best MC, Best Song, Best Producer, Best Album, Best Video, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Collabo en Next Best. De award show vindt plaats in Paradiso in Amsterdam. Alleen wie stemt op zijn favoriete artiesten maakt kans op kaarten voor de uitreiking. Stemmen kan via de website van FunX.
 
Door: Nationale Recreatiegids