Festival Milkshake krijgt dependance Rotterdam

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Het succesvolle festival Milkshake, dat elke zomer plaatsvindt in Amsterdam, krijgt een dependance in Rotterdam. In Club Now&Wow vindt op 28 september een Milkshake-afterparty van de Pride Rotterdam plaats.

Dat heeft de organisatie van Milkshake vrijdag bekendgemaakt. "Onze bondgenoten van Rotterdam Pride zijn al zes jaar lang keihard aan het werk om te strijden voor de diversiteit in de maatschappij", stelt directeur Marieke Samallo van Milkshake. "Wij willen heel graag ons steentje bijdragen hieraan. Het is voor ons een no-brainer om op een intieme locatie waar medeorganisator Sinan en ik zijn opgegroeid, Club Now&Wow, een Milkshake indoor te doen als officiële after van Rotterdam Pride."

In twee zalen zullen twee mainstages van het vaste festival Milkshake te zien zijn: Supertoys en het Vieze Poezendek. De line-up van Milkshake Now&Wow wordt binnenkort bekendgemaakt.

Geen hokjesgeest

Milkshake is een zeer populair tweedaags dancefestival dat jaarlijks plaatsvindt op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Het evenement is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag'. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest, stelt de organisatie.

Milkshake 2019 vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 juli. Voor zondag zijn nog kaarten beschikbaar. 

Door: ANP