Grootste dino-expo van Europa keert terug naar Jaarbeurs Utrecht

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
World of Dinos, de grootste dinosauriërstentoonstelling  van Europa, keert in de meivakantie terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na een succesvolle eerste editie komt er nu een nog omvangrijker tweede editie. Dit meldt Hillenaar Events.
Bezoekers worden in Jurrasic Park-achtige sferen gebracht, en zullen te zien krijgen hoe dino's vroeger leefden, hoe groot ze zijn en wat zij aten. Dit jaar worden er ruim 75 levensgrote dinosaurussen tentoongesteld in hun natuurlijke leefomgeving. Speciaal voor de tweede editie zijn vijftien nieuwe dino's toegevoegd. Zij zullen een strijd met elkaar aangaan, waarbij ze begeleid worden door licht- en geluidseffecten. 
 

Levensecht

 
Naast het spotten van de levensechte dino's, waaronder de Tyrannosaurus Rex, is er nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino's, documentaires kijken in de dinoscoop en een speurtocht doen. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de kinderzone, waar met virtual reality-machines een dinowereld kan worden betreden. 
 
World of Dinos is van 19 april tot en met 12 mei te zien in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website worldofdinos.nl.
 
Door: redactie Nationale Recreatiegids