Kaartverkoop voor Top 2000 Café begonnen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
Bij Beeld en Geluid is gistermiddag begonnen met de voorverkoop van de toegangskaarten voor het Top 2000 Café. Er gaan in totaal vijftienduizend kaarten in de voorverkoop, evenveel als tijdens de uitzendingen van de Top 2000 aan de kassa verkrijgbaar zijn. Een woordvoerster verwacht dat de populairste tijdstippen binnen enkele uren zijn uitverkocht.

Het Top 2000 Café ontving vorig jaar 31.000 bezoekers, het hoogste aantal in het bestaan van de geïmproviseerde kroeg. Het tijdelijke café, in 2010 voor het eerst te bezoeken, is elk jaar te vinden in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Bezoekers krijgen de kans om de Top 2000-dj's aan het werk te zien.

Het muziekcafé is op Eerste Kerstdag open van kwart voor acht in de ochtend tot drie uur 's nachts. "De ervaring leert dat de beste tijdstippen overdag in een paar uur zijn uitverkocht en dat de kaarten voor 's ochtends vroeg en 's nachts wat langer te koop zijn", zegt een woordvoerster van Beeld en Geluid.

Door: ANP