Extra Vrijthofconcerten André Rieu

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Vanwege de grote internationale belangstelling voegt André Rieu twee nieuwe optredens toe aan de Vrijthofconcerten. De extra data zijn 4 en 11 juli 2019. De teller van het aantal concerten op het Vrijthof in Maastricht staat daarmee nu op elf. Dit meldt de André Rieu Groep.

De traditionele zomeravondconcerten op het centrale plein in Maastricht worden in 2019 voor de vijftiende keer georganiseerd door André Rieu. Voor deze editie zijn inmiddels al meer dan 65.000 tickets verkocht.

Afgelopen weken toerde Rieu en zijn orkest nog door Noord- en Zuid-Amerika, voor een tournee langs de oostkust en Canada, en een concertserie in Buenos Aires. Op dit moment verkeerd Rieu met zijn Johann Strauss Orkest in Australië voor een tour en de opnames van een intiem concert in Sydney's iconische Town Hall. Dit concert zal begin januari wereldwijd in meer dan tweeduizend bioscopen te zien zijn.

Begin 2019 treedt hij weer op in Nederland, dan met een reeks speciale nieuwjaarsconcerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaarten voor de extra concerten in juli zijn inmiddels verkrijgbaar via https://www.andrerieu.com/.

Door: redactie Nationale Recreatiegids