Inschrijving kandidaten IJzeren Eierbal geopend

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Tijdens Eurosonic Noorderslag, van 16 tot en met 19 januari in Groningen, zal voor de derde keer de IJzeren Eierbal worden uitgereikt. Mensen die aanstormend talent willen nomineren voor de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent kunnen dit tot 9 december doen. Dit meldt de Vereniging voor Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF).

VNPF zal de prijs samen met het popmuziekplatform 3voor12 uitreiken tijdens IJzeren Podiumdieren, de avond waarop de prijzen worden uitgereikt voor de beste medewerkers en organisaties uit de livesector van de Nederlandse muziekindustrie. De IJzeren Eierbal is hierbij de prijs dei specifiek gericht is op aanstormend talent in deze branche. Eerdere winnaars waren Jochem Winterwerp van Friendly Fire en Timo Spruitenburg van Kultlab.

Iemand nomineren voor de IJzeren Eierbal kan nog tot en met 9 december via info@vnpf.nl. Meer informatie en criteria zijn te vinden via de website van de Vereniging voor Poppodia en Festivals. De prijs, een vergulde variant van de populaire snack uit Noord- en Oost-Nederland, zal 19 januari worden uitgereikt.

Door: redactie Nationale Recreatiegids