Pop-up store Martin Garrix tijdens ADE

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
De beste dj ter wereld zal tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) niet alleen met zijn muziek aanwezig zijn, maar ook met een boek, winkel en expositie. Dit meldt muziek- en lifestyleblog Soundflow.

Recent kondigde Martin Garrix de komst van zijn boek Life = Crazy aan, met foto’s van Louis van Baar, die het persoonlijke en professionele leven van de top-dj vastlegde. Op 17 oktober wordt het boek gelanceerd in de galerie annex winkel X Bank in de Amsterdamse Spuistraat, waar Garrix tijdens ADE een pop-up store zal hebben. Bezoekers kunnen hier, naast het boek, terecht voor officiële merchandise, een expositie, en een caleidoscopische ervaring: met behulp van kunstmatige intelligentie analyseerde Microsoft duizenden foto’s die de selectie voor Life = Crazy niet hebben gehaald, en creëerde daarmee een installatie waarin fans omringd zullen worden deze beelden.

De pop-store zal van 18 tot en met 21 oktober geopend zijn, iedere dag van 10.00 tot 20.00 uur. Zie ook https://xbank.amsterdam/blogs/events/martin-garrix-pop-up-store.

Door: redactie Nationale Recreatiegids