Wereld Toerisme Event in teken van duurzaamheid

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Het internationale Wereld Toerisme Event op 27 september in Nijmegen staat dit jaar volledig in het teken van duurzaamheid. Het complete programma, dat uit meer dan 25 onderdelen bestaat, staat vanaf vandaag online, zo meldt RECRON (de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland).

Het thema is dit jaar Creating Better Places Together, en vindt dit jaar, niet geheel toevallig, plaats in Nijmegen. De stad aan de Waal won twee jaar geleden de Green Capital Award, en mag zich nu een jaar lang de duurzame hoofdstad van Europa noemen.

Op het programma van het Wereld Toerisme Event staan presentaties, workshops en sprekers, waaronder  Brian T. Mullis, lid van de Travel & Tourism Group van het World Economic Forum. Aan het einde van de dag zullen de Green Destinations & QualityCoast Awards 2018 worden uitgereikt aan de beste duurzame bestemmingen wereldwijd.

Het evenement is primair bedoeld voor iedereen uit de toerisme- en recreatiesector die direct of indirect met duurzaamheid te maken heeft, en vindt plaats in de Lindenberg ('Huis voor de Kunsten') aan het Nijmeegse Valkhofpark. Voor meer informatie, zie http://wereldtoerismedag.nl/ .

Door: redactie Nationale Recreatiegids