Top 2000 Live Café keert eind dit jaar terug naar Malieveld

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Na een succesvolle eerste editie krijgt het Top 2000 Live Café dit jaar een vervolg. Van 27 tot en met 30 december keert het evenement, dat synchroon loopt aan de Top 2000 die Radio 2 dan uitzendt, terug naar het Malieveld in Den Haag. Dat meldt Hillenaar Events, de organisator van het muzikale feest.

Volgens Maroeska Bakker, woordvoerder van Hillenaar Events, was de eerste editie van het Live Café een groot succes: "Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht. Reden genoeg om dit jaar nog groter uit te pakken." Tijdens  het Top 2000 Live Café is er een band die de hele avond de populairste nummers speelt, zal er een popkoor optreden en organiseren Marc Stakenburg en Kasper Kooij (voormalige Top 2000-presentatoren) een popquiz. Ook de Vinylstore keert terug, in oppervlak twee keer zo groot als vorig jaar, met zo’n tienduizend platen in de collectie.

Het Top 2000 Live Café is van 27 tot en met 30 december iedere avond van 19.00 tot 0.00 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart. Voor meer informatie, zie https://www.top2000livecafe.nl/ .

Door: redactie Nationale Recreatiegids