Extra shows van musical Annie M.G. Schmidt

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
AMSTERDAM - In de drie weken na de première van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt heeft Stage Entertainment 100.000 kaarten verkocht. Voor producenten Albert Verlinde en Joop van den Ende is dit aanleiding extra voorstellingen aan het speelschema toe te voegen. De extra shows zijn onder meer in Haarlem, Utrecht, Zwolle en Den Bosch.

"Het houdt niet op, drie weken geleden hebben we een prachtige première beleefd en nu al deze mijlpaal behalen, dat is onbeschrijfelijk mooi en een groot compliment voor alle betrokkenen'', zegt Albert Verlinde. "Het creëren van een geheel nieuwe productie is elke keer weer spannend en blijft een risico, maar als het dan op deze manier wordt ontvangen dan kan je daar als producent alleen maar ontzettend van genieten, en dat doen Joop van den Ende en ik!”

In de musical speelt Simone Kleinsma de rol van Annie M.G. Schmidt. William Spaaij speelt de rol van haar zoon Flip. Andere rollen zijn er voor Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak. De voorstelling reist tot en met mei 2018 langs 45 theaters in Nederland. Daarna is de musical nog tot 15 juli te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.