Avonturenpark Hellendoorn maakt personage achter nieuwe attractie bekend

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in voorjaar 2017 uit met de komst van de allereerste Mega Disk’O in Nederland! De attractie, die Het DrakenNest gaat heten, omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails met zitjes aan de buitenkant. Het Avonturenpark heeft nu ook het personage achter de nieuwe attractie bekend gemaakt; Hellendra. Deze gewetenloze, gemene draak krijgt een belangrijke rol in het verhaal dat zich rondom de nieuwe attractie gaat afspelen. Eén ding is zeker: alleen echte avonturiers durven dit nieuwe avontuur aan!

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn vertelt meer over de keuze van een draak en het spannende verhaal: ,,We wilden rondom de nieuwe attractie een verhaal en totale belevenis creëren dat past bij de intensiteit van de attractie. We denken dat we daar met Hellendra en haar DrakenNest zeker in zijn geslaagd”.

Peul vervolgt: ,,Hellendra is hebberig en verzot op goud en alles wat blinkt. Niets wil ze delen. Een enorme berg aan kostbaarheden heeft ze in de loop der jaren veroverd en verzameld bij haar DrakenNest. Op haar rooftochten is ze meedogenloos. Niemand kon haar tot nu toe stoppen…” Peul geeft aan dat het volledige verhaal en de overige karakters in de komende weken bekend zullen worden gemaakt.

Op dit moment is het Avonturenpark druk bezig met de bouw van Het DrakenNest. Naar verwachting zal de nieuwe attractie rondom Pasen 2017 geopend worden. Kom maar langs.. als je durft!