Wildlands houdt banenmarkt

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Op zaterdag 4 maart as. organiseert WILDLANDS een banenmarkt voor diverse vacatures binnen het park. Tijdens deze banenmarkt kunnen de aanwezigen zichzelf presenteren, workshops volgen en zelfs direct solliciteren op een vacature naar keuze. 

De sollicitatie vindt middels een ‘speeddate’ met de afdelingsverantwoordelijke plaats. WILDLANDS biedt op 4 maart de gelegenheid meer informatie in te winnen over de functies op de afdelingen horeca, park, front office en retail. Ook worden er workshops gegeven over gastgerichtheid, arbeidsvoorwaarden en kan er een interessetest gedaan worden.

Aanmelden voor deze banenmarkt is verplicht en kan via peno@wildlands.nl, t.a.v. Josja de Vries, met als onderwerp banenmarkt 2017. Aanmelden kan tot en met 24 februari 2017. Geef bij deze aanmelding wel je voor- en achternaam door, voorzie het van een pasfoto en cv en geef door naar welke afdeling jouw voorkeur uitgaat. Uiterlijk 1 maart ontvang je een uniek persoonsbewijs voor de banenmarkt, met daarop het tijdstip waarop je verwacht wordt.

Bron: Wildlands.nl