Haunted Castle(fest)

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
LISSE - De prachtige kasteeltuin van de Keukenhof is aanstaande zaterdag het decor van het meest sfeervolle Halloween evenement van Nederland. Het bos waar je tijdens Castlefest nog doorheenhebt gelopen, zit nu vol met zombies, heksen en andere griezels.
 
Met spannende shows, enge theaterstukken en tientallen scare-actors die klaarstaan om je te op gepaste wijze te ontvangen. Kom overdag met het hele gezin lekker griezelen tijdens de spooktocht, of laat jezelf ’s avonds de stuipen op het lijf jagen in de Scarezone van Haunted Castle!
 
Keltfest heeft een nieuwe website!
Dewebsite voor Keltfest is totaal vernieuwd. Met deze nieuwe layout hopenwe het overzichtelijker en beter leesbaar gemaakt te hebben voor iedereen die informatie zoekt over het gezelligste Keltische evenement van Nederland.
 
Ook de online ticketverkoop is alweer geopend, dus jekan alvast je ticket bestellen voor aan je prikbord om er de tijdens dekoude winter naar uit te kijken (of om als cadeau te geven tijdens Sinterklaas of kerst). Het gaat weer een bijzondere editie worden! Klik op de banner om naar de nieuwe Keltfest website te gaan.
 
© Nationale Recreatiegids