Top 1000 krijgt concertversie in Ahoy

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
ROTTERDAM - De Top 1000 Allertijden van Radio Veronica krijgt een concertversie in Ahoy. Waylon zingt tijdens een concert van tweeënhalf uur covers met een vijftienkoppige band. Het concert op 24 november wordt live op Radio Veronica uitgezonden, vertelt Waylon in Metro.

"Radio Veronica geeft me de kans als gastheer een compleet eigen coverfeest te vieren. Daar hebben de jaarlijkse Top 1000-luisteraars wat aan, maar ik ook'', zegt Waylon. "Ik heb nu mijn eigen coveravond, in plaats van het hele jaar door hier en daar één cover van Queen of wie dan ook te spelen. Ik hoop dat ik niet arrogant overkom, maar ik denk dat ik een eigen carrière kan hebben en zo’n coverconcert aankan.”

Jeroen van Inkel en Erik de Zwart presenteren het concert en zullen het publiek en de luisteraars van muziekfeitjes voorzien. Het idee voor het muziekevenement ontstond na een uitzending van Countdown Café, waarin Waylon te gast was. Waylon: ''Ik ben trots op dit concert. Covers uitbrengen vind ik te makkelijk, de liedjes zijn van iemand anders. Maar live spelen: graag. Deze liedjes hebben me gevormd, het zijn mijn jeugdherinneringen."