Klaas van der Eerden na tien jaar terug het theater in

Door ANP
1 min
Klaas van der Eerden gaat na tien jaar afwezigheid weer het theater in met een nieuw programma. De officiële première vindt plaats op donderdag 19 september in het Theater De Fransche School in Culemborg en is daarna tot en met 13 mei 2025 te zien in theaters door het land, heeft zijn management dinsdag bekendgemaakt.

"De afgelopen weken heb ik het materiaal voor mijn nieuwe voorstelling al een paar keer uitgeprobeerd voor publiek", zegt Van der Eerden. "Dat was spannend, maar wat was het een feest om na al die jaren weer op het podium te staan. Ik realiseerde me dat ik het optreden in het theater echt ontzettend heb gemist."

Blijven drijven is de titel van het programma, waarmee Van der Eerden na tien jaar televisie- en radiowerk weer zijn focus verlegt naar een "comedyshow met sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans". Van der Eerden was de afgelopen jaren te zien in onder meer Foute Vrienden en CupCakeCup en als sidekick van Wietze de Jager te horen op de radio bij de ochtendshow van Radio 538.