Boef blijft achter vriend Lil Kleine staan: mensen maken fouten

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Boef blijft zijn vriend Lil Kleine, met wie hij op nummer 1 in de hitlijst staat met het nummer Herinnering, steunen ondanks de kritiek die er op hem en de samenwerking is. Dat zei de rapper zaterdagavond aan tafel bij Humberto Tan in zijn talkshow op RTL 4.

De samenwerking tussen Boef en Lil Kleine kreeg kritiek, omdat laatstgenoemde nog altijd verdacht wordt van mishandeling van zijn ex-partner Jaimie Vaes. In Herinnering rapt Jorik Scholten, zoals Lil Kleine officieel heet, over de relatie met Vaes en dat hij deze achter zich wil laten.

Geen cancelcultuur

"We blijven mensen en mensen maken fouten", vindt Sofiane Boussaadia zoals Boef echt heet. "Ik geloof niet in de cancelcultuur. Ik heb niet zoveel te maken met wat mensen vinden, ik doe wat ik vind en ik sta erachter."

Volgens Boef is Lil Kleine "geen slecht persoon" en verdient hij het ondanks de verdenking van mishandeling om gehoord te blijven worden. "Het betekent niet dat hij geen stem meer heeft. Hij is ook een mens en heeft ook gevoel en mag wat zeggen. Ik sta niet achter iemand stilzwijgen", aldus de rapper. "Als een deel van Nederland het zo verschrikkelijk vond, stonden we niet op nummer 1."

Door: ANP