Famke Louise pakt muzikale carrière na 2 jaar weer op

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Famke Louise blaast haar muzikale carrière nieuw leven in. De 24-jarige artieste is een samenwerking aangegaan met ROQ 'N Rolla music. Dat nieuws deelt Famke Louise op Instagram.

"Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe en dat is MUZIEK MAKEN!", schrijft de zangeres. Haar zwangerschap en het daaropvolgende eerste jaar met haar baby omschrijft Famke Louise als "intensieve periodes". Nu heeft zij meer ruimte gevonden om "op te pakken" waar haar hart sneller van gaat kloppen. "Het was een pittig proces om na mijn zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen."

Dromen

De zangeres zegt dat ze zichzelf is en blijft. "Maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder. Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan. Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook."

Famke Louise kreeg in 2017 grote bekendheid in Nederland met haar eerste hit Op Me Monnie. Het nummer werd later zelfs gepersifleerd in De TV Kantine, waar Elise Schaap in de huid van de zangeres kroop. Andere bekende nummers van Famke Louise zijn Vroom, Slangen en Alleen Door Jou.

Door: ANP