Paul Rabbering krijgt nachtprogramma in teken van jaren 90

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Paul Rabbering gaat een nieuw nachtprogramma presenteren genaamd Pauls 90s, maakte AVROTROS dinsdag bekend. In het programma, dat elke zaterdag tussen 02.00 uur en 04.00 uur te beluisteren is op NPO Radio 2, draait de radio-dj muziek uit de jaren 90.

"De nineties zijn helemaal mijn decennium", zegt Rabbering. "Mijn hele middelbare schooltijd en een deel van mijn studie vielen in de jaren 90. Ik kan me elk jaar en bijbehorende hits zo voor de geest halen. De nineties zijn heerlijk om in te duiken, het is het meest uiteenlopende decennium en dat ga je horen."

Hoogtepunten van decennium

Ook NPO Radio 2-eindredacteur Joost Strootman is enthousiast. "Ik groeide zelf als kind op in de jaren 90. Ik vond het een geweldig decennium met veel uiteenlopende muziek, de eerste computer, leuke televisieprogramma’s en bijzondere nieuwsgebeurtenissen. Deze muziek is zelfs voor de generatie erna herkenbaar. Paul kan als geen ander luisteraars meenemen in zijn enthousiasme over dit decennium."

Naast dit nachtprogramma is Rabbering elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te horen met zijn programma PAUL!

Door: ANP