Nieuw seizoen Boerderij van Dorst trapt af met 450.000 kijkers

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De start van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst van Raven van Dorst is zondag door 450.000 mensen bekeken, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het programma, dat op NPO 3 werd uitgezonden, staat daarmee op de 22e plaats van best bekeken programma's van de dag.

In het programma komen mensen langs om te helpen op de boerderij van presentator Raven van Dorst. In de eerste aflevering kwamen Jaimie Vaes en Israel van Dorsten op bezoek. Onder meer de relatie van Vaes met rapper Lil Kleine kwam ter sprake. De realityster vertelde onder meer dat ze "gewoon op" was en op een gegeven moment in haar relatie nog maar 45 kilo woog.

Zondagavond was ook de slotaflevering van het tweede seizoen van Chansons. Het programma van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps werd op NPO 1 door 970.000 mensen bekeken.

Het best bekeken programma van de avond was traditiegetrouw het NOS Journaal om 20.00 uur op NPO 1 (2,2 miljoen kijkers), gevolgd door Studio Sport Eredivisie op NPO 1 (1,7 miljoen) en de RTL 4-quiz Weet ik veel, die door 1,2 miljoen mensen werd gezien.

Door: ANP