Glazen Huis van 3FM dit jaar in Amersfoort

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
NPO 3FM bouwt het Glazen Huis weer op tijdens de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request. Het huis staat net als vorig jaar in Amersfoort, maakte de radiozender dinsdag bekend.

Dit jaar voert 3FM in de week voor kerst actie voor Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor kinderen in Nederland die niet veilig en liefdevol opgroeien. "Het Vergeten Kind is een doel wat bij het hele dj-team dicht bij het hart ligt. We willen samen met luisteraars kennismaken met al het goeds dat ze doen en met zoveel mogelijk Nederlanders voor ze in actie komen. Ook keren we graag terug naar De Nieuwe Stad in Amersfoort. Een prachtige bereikbare locatie, waarbij we hopen er deze keer een warme editie mét publiek van te kunnen maken; iets dat vorig jaar door de coronamaatregelen slechts een krappe 5 uur mogelijk was", zegt zendermanager Menno de Boer.

Vorig jaar keerde het Glazen Huis na een afwezigheid van drie jaar terug. Toen werd er 2 miljoen euro opgehaald voor het Wereld Natuur Fonds. Dit jaar duurt de actie van 18 tot en met 24 december.

Door: ANP