Voor Poelifinario genomineerde voorstelling Hotel Spijkers dit najaar in Gelderland

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De nieuwe voorstelling van Joost Spijkers, Hotel Spijkers, tourt dit jaar van 14 oktober tot 10 december door Gelderland. Spijkers is bekend geworden met de Ashton Brothers, maar heeft inmiddels al meerdere voorstellingen op zijn eigen naam staan. Dit meldt The Publicity Company. 

Voor zijn voorstelling Spijkers 2 won zanger en acteur Joost Spijkers de Poelifinario voor meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Met Hotel Spijkers is hij nu dus opnieuw genomineerd. Tijdens de voorstelling brengt Spijkers met vier anderen een humoristisch, visueel, muzikaal en theatraal spektakel. De voorstelling is geregisseerd door Titus Tiel Groenestege, Peer Wittenbols en Joost Spijkers hebben de teksten geschreven.

Nachtportier

De voorstelling speelt zich af in een afgelegen hotel, waar een verdwaasde natgeregende man reflecteert op zijn leven terwijl hij wacht op de nachtportier. De voorstelling heeft een geheel eigen sound en eigenzinnige stijl, op ijzersterke teksten van Wittenbols. De nummers bestaan uit eigen werk en klassiekers van bijvoorbeeld Charles Aznavour. 

Door: Nationale Recreatiegids