Van Koningsbrugge: Linda komt ooit terug bij Ik Hou Van Holland

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Jeroen van Koningsbrugge gelooft dat Linda de Mol voor "honderd procent" zeker ooit terug zal keren als presentatrice van Ik Hou Van Holland. Dat zegt de komiek, die al jaren te zien is als teamcaptain in de spelshow, in gesprek met De Telegraaf. "Natuurlijk zie ik haar terugkeren."

Bij afwezigheid van De Mol presenteert Rob Kemps het programma nu, dat op SBS6 te zien is. "Ik ben op de winkel van Linda aan het passen", zegt Kemps daarover in het gesprek. Van Koningsbrugge vindt het "te gek" dat Kemps de invaller van De Mol is. "En hij doet het fantastisch. Het voelt nu als Ik Hou Van Brabant. Het is kneitergezellig en heel relaxed."

De Mol maakt zondagavond haar rentree op de Nederlandse televisie na een afwezigheid van meer dan een half jaar. De presentatrice staakte haar werkzaamheden tijdelijk nadat in januari bekend werd dat haar inmiddels ex-partner zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van het programma The Voice of Holland. De Mol legde niet alleen haar tv-werkzaamheden voor onbepaalde periode neer, ook was ze lange tijd niet te zien op de cover van haar blad LINDA.. Zondagavond presenteert De Mol haar programma Miljoenenjacht.

Door: ANP