Jeroen Krabbé begint met 590.000 kijkers aan zoektocht naar Kahlo

Door Redactie Nationale recreatiegids
1 min
De eerste aflevering van Krabbé zoekt Kahlo op NPO 2 heeft dinsdagavond 590.000 kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De uitzending staat daarmee op de twaalfde plek in de lijst met de 25 best bekeken programma's van de dag. De start van andere reeksen als Opvoeden Doe Je Zo! (RTL 4) en Vier Handen Op Eén Buik (NPO 3) trokken minder bekijks.

Zo'n 467.000 mensen zagen op RTL 4 hoe Robert ten Brink met acht ouders in gesprek ging over hoe je het beste kinderen kunt opvoeden. Op hetzelfde tijdstip - rond de klok van half negen - hadden ongeveer 159.000 kijkers ingeschakeld op NPO 3 waar Kim Kötter een jonge alleenstaande moeder van twee kinderen met nog een tweeling op komst begeleidde.

De meeste kijkers, bijna 1,6 miljoen, waren dinsdagavond voor het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1. Op de tweede plaats staat We zijn er Bijna! (NPO 1), waar iets minder dan 1,4 miljoen mensen voor inschakelden. De top drie wordt afgesloten met het RTL Nieuws van half acht (RTL 4), dat werd door ruim 1,2 miljoen mensen gezien.

Door: ANP