Dries Roelvink trots dat zoon Dave anderen helpt met verslaving

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Dries Roelvink is trots dat zijn zoon Dave Roelvink anderen helpt met hun verslaving. Dat zegt de zanger tegen het ANP in reactie op het nieuws dat zijn zoon heeft geworsteld met een drank- en drugsverslaving.

De 28-jarige Dave maakte woensdag in een video op Instagram bekend dat hij een drank- en drugsprobleem had en twee jaar geleden hulp heeft gezocht. Ook vertelde de dj en realityster dat hij samen met onder anderen Najib Amhali een verslavingskliniek is begonnen. "Ik ben trots dat hij nu als ervaringsdeskundige vol passie mensen aan het helpen is", reageert Dries.

De zanger zegt dat de familie een "ontzettend nare en zware periode" achter de rug heeft. "Natuurlijk heb ik toen alles gedaan wat in mijn vermogen lag om Dave te helpen maar ik ben op dat gebied geen professional. Zelf koos hij er op een goed moment voor om naar een kliniek te gaan en dat heeft hem geweldig geholpen."

Zijn zoon is sindsdien een "heel ander mens", vindt de zanger. "Soms vind ik het wel eens ongezellig, want een glas wijn met hem drinken zit er niet meer in. Maar ik heb mijn zoon weer terug van wie ik zielsveel houd."

Door: ANP