1,1 miljoen kijkers voor DNA Onbekend met Dionne Stax

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De laatste aflevering van DNA Onbekend die werd gepresenteerd door Dionne Stax heeft dinsdagavond zo'n 1,1 miljoen kijkers getrokken, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee is het AVROTROS-programma op NPO 1 het op vijf na best bekeken programma van de avond.

Het is de laatste aflevering met Stax, omdat de presentatrice niet langer voor AVROTROS werkt maar een overstap maakte naar Omroep MAX. Daarvoor werkte ze als nieuwslezeres bij de NOS. In het programma DNA Onbekend worden vragen over familiebanden beantwoord aan de hand van DNA-onderzoek. In de laatste aflevering met Stax werd onderzocht wie de vader van Jolanda is en de opa van Marijke.

Het best bekeken programma van de avond was traditiegetrouw het NOS Journaal op NPO 1 om 20.00 uur (2,1 miljoen kijkers), gevolgd door het Half Acht nieuws op RTL 4 (1,4 miljoen) en actualiteitenprogramma EenVandaag op NPO 1 (1,3 miljoen). Het best bekeken programma op SBS6 was Familie Gillis: massa is kassa. Hier keken 743.000 mensen naar, waarmee het programma op plek 14 in de top 25 komt.

Door: ANP