Holland's Got Talent krijgt gewoon een nieuw seizoen bij RTL

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
RTL ziet voorlopig geen redenen om andere programma's dan The Voice of Holland niet meer te maken. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten na de aankondiging van een nieuw seizoen van Holland's Got Talent.

"Er is voor ons nu maar een ding heel belangrijk en dat is het onderzoek naar The Voice. Dat heeft prio", aldus de woordvoerder. "Tegelijkertijd zien wij nu geen redenen om een ander programma dan The Voice stop te zetten. De programmering gaat dan ook gewoon door."

Oproep voor kandidaten 

Wanneer het nieuwe seizoen wordt opgenomen en uitgezonden, is nog niet duidelijk. Vorige maand, vlak voordat duidelijk werd dat alle uitzendingen rondom The Voice werden opgeschort, deed jurylid Chantal Janzen een oproep voor kandidaten.

Ali B 

Afgelopen weekeinde werd duidelijk dat Angela Groothuizen in de twaalfde reeks niet terugkeert in de jury. Naar alle waarschijnlijkheid keren ook Ali B en Paul de Leeuw niet terug. De Leeuw heeft geen contract meer bij RTL en de zendergroep heeft de samenwerking met Ali B gedurende het onderzoek naar The Voice opgeschort.

Angela Groothuizen 

Waarom Angela Groothuizen moet verdwijnen als jurylid, wil RTL niet zeggen. De Dolly Dot zelf zei afgelopen weekend dat "je bij dit soort programma's nooit weet of ze je nog willen". Groothuizen was vier edities lang jurylid.

Door: ANP