Film met Bilal Wahib komt half juli in de bioscopen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Meskina, een nieuwe bioscoopfilm met Maryan Hassouni, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib, zal half juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De nieuwe releasedatum staat vermeld op de lijst van de Nederlandse filmsector.

Het is vermoedelijk de eerste keer dat er nieuw werk van Wahib uitkomt na zijn grensoverschrijdende 'grap' eind maart. De 22-jarige acteur vroeg tijdens een live Instagram-sessie een minderjarige jongen tegen betaling zijn piemel te laten zien. Na dit incident lieten veel partijen de acteur en zanger vallen.

De film Meskina was al opgenomen lang voor het incident. De komedie gaat over Leyla (Hassouni), een dertiger die geen man, kind of goede baan heeft en daarom wordt bestempeld als een loser. Wahib heeft in de film een belangrijke rol.

Drukte

Het wordt druk in de bioscopen, als deze na maanden van coronalockdown hun deuren weer mogen openen. Sommige films, zoals het oorlogsepos De Slag om de Schelde, staan al sinds december te wachten voor ze kunnen worden uitgebracht. Daarnaast zijn er al veel nieuwe titels aangekondigd voor de zomermaanden, zoals de Luizenmoeder-film, De Kameleon aan de Ketting! en Fast & Furious 9.

Vooralsnog zijn alle bioscopen nog dicht en is onduidelijk wanneer ze weer open mogen.

Door: ANP