Albert Verlinde denkt weer aan musicals produceren

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Albert Verlinde denkt weer aan het produceren van musicals, zo vertelt hij in de RTL 4-talkshow Beau. Daarin vertelt Verlinde ook dat hij nog twee jaar doorgaat bij SBS6, maar dat dat niet meer exclusief is.

"Als een zender met iets komt en dat past niet bij SBS, dan mag ik dat toch doen", zo vertelt Verlinde. Hij blijft sowieso twee keer per week Shownieuws maken en hij gaat met Talpa praten over nieuwe dingen. Zijn exclusieve contract loopt tot de lente van 2021, vertelde hij eerder.

Wanneer presentator Beau aan Verlinde vraagt of hij er aan denkt om ooit nog musicals te maken, sluit Verlinde dat niet uit. "Die kans is er wel", zegt hij stamelend. "Op productievlak begint het te borrelen, ik zeg altijd: 'ik ben een producent in pauzestand, dus niet in ruste.' De ideeën borrelen op en die gaan allemaal een la in."

Eind 2020 vertrok Verlinde als Managing Director bij Stage Entertainment Nederland. Daar gaf hij sinds 2015 leiding, maar hij wilde een nieuwe weg inslaan. Verlinde maakte met Stage Entertainment onder meer de musicals The Bodyguard, Was getekend, Annie M.G. Schmidt en Lazarus.

Door: ANP