Jandino-film Judeska komt naar verwachting terug na lockdown

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De nieuwe bioscoophit Bon Bini: Judeska in da House van komiek Jandino Asporaat komt naar verwachting na de lockdown weer terug in de bioscopen. Dat heeft distributeur WW Entertainment maandag laten weten. De komedie trok de afgelopen dagen veel bezoekers.

"Het is de bedoeling dat de film zo snel mogelijk terugkeert in de bioscopen", aldus een woordvoerder. "Deze film komt het beste tot zijn recht op het witte doek. En het publiek wil Jandino en Judeska graag zien." Het definitieve besluit wordt echter op een later moment genomen, voegt hij daar aan toe.

Asporaat maakte eerder de komedies Bon Bini Holland 1 en 2 die zich ontpopten tot twee van de grootste Nederlandse bioscoophits van de afgelopen jaren. De opnames van het derde deel, die deze zomer zouden plaatsvinden, moesten worden uitgesteld vanwege de coronacrisis. In plaats daarvan draaide Asporaat een andere film waarin hij maar één typetje vertolkt en die zich afspeelt op één locatie.

In Bon Bini: Judeska in da House wordt tante Judeska met haar nichtje Gabriella twee weken door omstandigheden opgesloten in een kasteel, samen met het gezin van de adellijke minister van Binnenlandse Zaken. De twee totaal verschillende families moeten het toch samen zien te rooien en proberen er het beste van te maken.

Door: ANP