Hehobros komen met speciale kerstshow in Amsterdam

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De Hehobros, bekend van de online comedyserie, gaan een speciale kerstshow maken voor Theater Bellevue in Amsterdam. Acteurs Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing zijn van 18 tot en met 28 december te zien met een exclusief programma waarin zij hun visie op de kerstdagen en de maand december geven.

De Hehohoho Christmas Show bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest, belooft het tweetal. Het duo - de een hetero, de ander homo - staat momenteel in het theater met de eerste avondvullende show, Hehobros on tour.

Twee reflecterende vrienden

In de serie reflecteren twee vrienden van 30, eentje hetero de ander homo, op hun levens. Kevin is de rustige, wijze en cynische homo; Pepijn is de hysterische, onzekere en wispelturige hetero. Alle onderwerpen passeren de revue, van seksualiteit tot relaties, van sociale media tot burn-outs. De voorstelling kreeg lovende recensies.

Door: ANP

Hehohoho Christmas Show is van 18 tot en met 28 december te zien bij Theater Bellevue in Amsterdam. De kaartverkoop is gestart.