Jon van Eerd terug in theaters als Harrie

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Jon van Eerd keert vanaf november terug in de Nederlandse theaters met een nieuwe komedie rond zijn alter ego Harrie. In de voorstelling Herrie in de keuken spelen zes acteurs samen meer dan 35 rollen. Jon van Eerd deelt het toneel met Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt, Liss Walravens en Brian Verhagen.

Jon van Eerd, die het afgelopen seizoen te zien was in de musical Charley, is blij dat hij weer in de huid van Harrie Vermeulen mag kruipen. "Met Charley heb ik een fantastische tijd beleefd, maar ik heb er zin in om weer als Harrie Vermeulen op het toneel te staan, de man die door het Nederlandse publiek in de harten is gesloten", zegt Jon van Eerd.

Noodlijdende snackbar

Herrie in de keuken is de vijfde voorstelling rond het personage Harrie. De voorstelling speelt zich af in een noodlijdende snackbar. De eigenaar probeert het hoofd boven het water te houden met wat tips van de valse eigenaresse van de aangrenzende tattooshop. Als de toenmalige Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden via de website van de Nationale Theater Kassa. De speellijst is nog niet bekend en de kaartverkoop nog niet begonnen; wie hier graag over op de hoogte gehouden wil worden kan een e-mailadres achterlaten.

Door: ANP