Toverland omgetoverd tot grootste Escape Experience in Europa

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
1 min
Mensen die op 12 en 13 april naar Toverland zullen ooggetuige zijn van de grootste Escape Experience van Europa. Wanneer de deuren van het pretpark sluiten verplaatsen bezoekers zich in de rol van beveiliger en moeten zij het 20 hectare grote attractiepark bewaken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Toverland, meldt Hallo Horst aan de Maas.

In groepen van minimaal vier en maximaal zes personen kunnen mensen zich opgeven om na de reguliere sluitingstijd van het attractiepark de veiligheid van het park te waarborgen. Deelnemers moeten onder andere codes kraken en puzzels oplossen.

Wie deel wil nemen kan zich tot en met 31 maart opgeven. Dat kan via www.toverland.com/escape. De adviesleeftijd is 12+, in teams van minimaal vier en maximaal zes personen. De Escape Experience vindt plaats op 12 en 13 april tussen 19:30 en 01:00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het is een winactie en deelname is gratis. Op 2 april wordt via sociale media van het attractiepark en via een mail bekendgemaakt wie er mee mogen doen met de Experience.