Waaghalzen opgelet: ’s nachts helemaal alleen in Toverland

Door Nationale Recreatiegids / Tijn Jansen
2 min
Wil jij met een team helemaal alleen zijn in Toverland na sluitingstijd? Dan is misschien de Toverland Escape Experience iets voor jou. Toverland organiseert naar eigen zeggen ‘’de grootste Escape Experience van Europa.’’

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april openen de deuren van Toverland na sluitingstijd en mogen de deelnemers in de huid van de beveiligers kruipen, want er zouden veel vreemde dingen kunnen gebeuren. De avond zit vol met puzzels, raadsels en codes die opgelost moeten worden.

Pretpark helemaal voor jezelf

Bart Jaspers van Toverland: ‘’Voor veel mensen is een pretpark voor jezelf hebben een droom. Door dit evenement te organiseren spelen we daarop in en kunnen prijswinnaars ervaren hoe het is om Toverland te beveiligen. Om de beleving écht exclusief te houden, bieden we de Escape Experience slechts twee avonden aan.”

Als je op 12 of 13 april mee wilt doen aan de Toverland Escape Experience, kun je je hier aanmelden. De adviesleeftijd is 12+ en je kunt beginnen tussen 19:30 en 1:00. Het evenement duurt circa 120 minuten. De deelname is bij winst gratis.