Duinrell is bezig met bouwen nieuwe attractie

Door Nationale Recreatiegids / Fleur Zomer
2 min
Attractiepark Duinrell in Wassenaar is momenteel bezig met het opbouwen van een nieuwe attractie genaamd de Tobbedanser. De steunpilaren zijn inmiddels geplaatst, waarna de rest van de bouw kan plaatsvinden, zo meldt Looopings.

Duinrell is verdeeld in diverse themagebieden. De nieuwe attractie Tobbedanser zal geplaatst worden in het gebied Rick's Avonturen Burcht. De basis van de attractie is een theekopjesmolen die gemaakt is door Metallbau Emmeln, een Duitse fabrikant. De theekopjes in de traditionele theekopjesmolen zijn bij deze attractie houten tonnen.

Keuring deze week gepland

Nu de steunpilaren geplaatst zijn, kan de overkapping voor de attractie ook deze dagen geïnstalleerd worden. Dat is ook wel nodig, want de keuring voor de attractie zal deze week al plaatsvinden!

Attractie hoorde eerder al in werking te treden

De Tobbedanser zou in de eerste instantie afgelopen kerst al in werking treden. Dit is echter niet gelukt. Nu hoopt het park dat de attractie in april operationeel wordt. Zo kan de openingsceremonie in de meivakantie georganiseerd worden. En, dat is mooi, want het nieuwe pretparkseizoen begint aanstaande zaterdag (23 maart).