Al 100.000 mensen kwamen naar de Light Safari in Beekse Bergen

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Afgelopen donderdag heeft het lichtevenement Light Safari in Safaripark Beekse Bergen haar 100.000 feestelijk bezoeker verwelkomt. Dat meldt Beekse Bergen.

De nietsvermoedende familie werd door medewerkers van het safaripark onthaald met een safaripakket met lichtgevende accessoires en een olifantenknuffel.

Om privéredenen wil de familie graag anoniem blijven. Zij keken volgens het safaripark er enorm naar uit om het evenement te bezoeken. “We stonden veel te vroeg voor de deur: de Light Safari was nog niet begonnen. Het warme welkom was een leuke verrassing. We hebben genoten van de wandelsafari”, aldus het gezin.

Inspiratiebron

Bij de ontwikkeling van Light Safari is de aantrekkingskracht van licht op de mens een belangrijke inspiratiebron. Verspreid over de wandelroute van bijna twee kilometer staan meer dan drieduizend lichtgevend objecten in de vorm van dieren, bloemen en planten, met als hoogtepunt een tien meter hoge lichtgevende boom.

Ook is er een Winterplein met een schaatsbaan en verschillende foodtrucks.

De Light Safari is nog tot en met 25 februari te bezoeken. Het Safaripark is van 17:00 tot 21:30 uur kleurrijk verlicht op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de voorjaarsvakantie is het evenement dagelijks te bezoeken.