Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt drie extra wassen beelden, waaronder in Amsterdam

Door ANP
2 min
Madame Tussauds komt wereldwijd met nog eens drie wassen beelden van Dwayne 'The Rock' Johnson, waaronder in Amsterdam. Dat schrijft de 51-jarige Amerikaanse acteur op X. Daarmee zijn er nu wereldwijd in totaal negen beelden van de acteur te zien in Madame Tussauds-musea.

"Dit is te gek, cool & leuk", schrijft de acteur. Momenteel zijn al beelden van hem te zien in Madame Tussauds-vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Azië. Daar komen nu beelden in Berlijn, Amsterdam en Dubai bij. "Dat zijn heel veel kale hoofden, vieze grappen en tatoeages."

De acteur vindt het "geweldig" om zijn fans te ontmoeten, schrijft Johnson. Daar helpen de wassen beelden van hem bij, denkt hij. "Het is altijd een eer voor mij om zo nauw samen te werken aan elk Rock-figuur met het geweldige en getalenteerde Madame Tussauds-team", vindt hij.

Johnson was afgelopen maand nog kritisch op een wassen beeld van hem in Parijs. "Ik ga mijn team contact laten opnemen met onze vrienden bij het Grévin Museum in Parijs", schreef Johnson na de onthulling van dat beeld op Instagram. "Zodat we kunnen werken aan het 'updaten' van mijn wassen beeld daar met enkele belangrijke details en verbeteringen, te beginnen met mijn huidskleur." Het museum liet daarop weten het te lichtgekleurde beeld aan te gaan passen.