Kruidvat verkoopt goedkope Efteling-souvenirs

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Ook dit jaar worden er weer allerlei Efteling-souvenirs verkocht bij de Kruidvat. Die zijn een stukje goedkoper dan items die je bij de Efteling koopt. In het souvenirs-assortiment vind je producten zoals sokken, boeken en kerstboomversiering. Dat meldt de Efteling.

Efteling-fans met een hand op de knip kunnen opgelucht ademhalen. In de Kruidvat zijn vanaf vandaag producten van de Efteling te koop. Zo bemachtig je voor 2,99 drie paar Efteling-sokken. Een mooi presentje van Sinterklaas.

Voor de gezelschappen is er een memory, kwartet en bordspel te koop, allemaal in het thema van de Efteling. Het bordspel heeft Max & Moritz als thema. Naast spelletjes en sokken kunnen mensen ook doeboeken kopen, zijn er schildersets en voorleesboeken.  

Mensen die hun kerstdecoratie een boost willen geven, kunnen ook bij de Kruidvat terecht. Zo worden hier allerlei miniatuurhuisjes verkocht, zoals het huisje van Hans en Grietje, van Holle Bolle Gijs en nog meer. Alle huisjes, behalve die van Gijs, zijn verlicht.

Korting

Naast producten biedt de Kruidvat ook een korting aan voor het themapark. Bij de Kruidvat koop je een kaartje met 10 euro korting. Dit geldt ook voor de Winter Efteling, die vandaag van start gaat. Tickets inclusief kerstvakantie gaan over de toonbank voor 38 euro. Exclusief kerstvakantie kosten die 32 euro.