Testavond in Toverland om technische storingen nieuw spookhuis te testen

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Afgelopen zaterdag gingen de Halloween Nights in attractiepark Toverland van start. Dit jaar heeft het pretpark een nieuw spookhuis toegevoegd, Now You’re Mine. Er traden echter een aantal technische problemen op, waardoor er lange wachtrijen voor de attractie stonden. Nu proberen zij er alles aan te doen om de attractie alsnog te kunnen openen. Dit weekend is het spookhuis wel gewoon open, meldt Looopings.

Veel mensen hebben lang in de rij gestaan door de storingen. De wachttijden liepen op tot anderhalf uur en vanwege de storingen is een deel van de bezoekers geweigerd.

In een interne aantekening spreekt het management over ‘puntjes op de i zetten’ en zij hopen dat alles weer goed functioneert voor het begin van de herfstvakantie. Er wordt volop naar oplossingen gezocht.

Voor het testen van het spookhuis doet Toverland een oproep aan haar personeel om door de attractie te lopen. Dit vindt plaats op woensdag 11 oktober. Voor het testen zijn er geen acteurs aanwezig, omdat het gaat om een technische storing. Wel stellen ze dat het alsnog griezelig kan zijn.

Het spookhuis Now You’re Mine vertelt een verhaal over mijndirecteur Mijndert Müller, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Je krijgt een helm op je hoofd en wordt een mijn ingestuurd.