La Place gaat tweede restaurant openen in Efteling

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op dit moment heeft restaurantketen La Place één locatie in attractiepark de Efteling, zelfbedieningsrestaurant Panorama. Komend jaar zal daar echter ook het naastgelegen restaurant met dezelfde naam bijkomen. Dit meldt Looopings. 

Het andere deel van het Panorama restaurant is à-la-carte en wordt op dit moment nog uitgebaat door de Efteling zelf. Daar moet dus komend jaar verandering in komen. La Place was eerder gevestigd in  De Vrolijke Noot in het entreegebied van het park. Dit werd afgelopen jaar echter gesloten en gesloopt, waarna het horecaconcept verhuisde naar het zelfbedieningsdeel van het Panorama restaurant. 

Verandering van plannen

Aanvankelijk kondigde het park nog aan dat het Panoramarestaurant uiteindelijk onderdeel zal worden van het nieuwe themagebied Wereld van Sindbad, dat plan is nu dus van de baan. Het voordeel voor de Efteling is dat La Place zijn eigen personeel mee zal nemen om het restaurant draaiende te houden. Met het huidige personeelsterkort is dat een zegen. Echter zal de sfeer wel minder 'Eftelings' worden, gezien het een typische La Place-uitstraling krijgt. 

Door: ANP