Prijs voor kaartje Walibi nog nooit zo hoog, duurder dan Efteling

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Een kaartje voor Walibi Holland is deze maand duurder dan die voor de Efteling. Op dagen dat het druk is in het pretpark, kost een kaartje 45 euro. Walibi hanteert variabele ticketprijzen om de drukte te spreiden. Een ticket voor het attractiepark was nog nooit zo duur. Dit meldt Looopings. 

Een kaartje voor de Efteling kost momenteel 44 euro. Walibi is hierdoor duurder dan het populaire park in Brabant. De hoge prijzen komen door de Walibi Fright Nights. In deze periode ligt de ticketprijs een stuk hoger omdat het hier altijd erg druk is. de toegangsprijs van Walibi Holland dit jaar 36 euro in het laagseizoen en 38 euro in het hoogseizoen. In de halloweenperiode gelden echter andere tarieven. De adviesprijs voor het horror-evenement is 42,50 euro. Door grote vraag ligt die prijs nu dus hoger. 

Wie voor de ultieme horror-beleving gaat is er met die 45 euro nog niet. Met het kaartje heeft men toegang tot het park, de attracties en de vijf scare zones. Voor de zes spookhuizen en twee walkthrough-belevingen moeten aparte tickets aangeschaft worden. Iemand die meerdere spookhuizen wil bezoeken, is al snel 90 euro kwijt. 

Door: Nationale Recreatiegids