Vier nieuwe attracties in pretpark Toverland

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Het themagebied Avalon in pretpark Toverland wordt uitgebreid met vier nieuwe attracties. Eerder lekten hier al de bouwtekeningen van uit. Nu maakt het park zelf bekend wat er gebouwd wordt en hoe het vernieuwde deel eruit komt te zien. Dit meldt Looopings. 

In de gelekte plannen waren veel details al duidelijk geworden, echter waren de namen en de invulling van de vierde attractie nog onduidelijk. Hier is nu wel een duidelijk beeld bij. De nieuwe trekpleisters zijn de parachute tower Dragonwatch, rondrit Garden Tour, de molen Jumping Juna en de vierde attractie is een  een sky fly die de naam Pixarus krijgt. 

Bijzondere locatie

In de Pixarus krijgen bezoekers 'vliegles' van Merlijn. Het heeft twaalf stoeltjes, vastgemaakt aan een enorme arm. Tijdens het draaien kunnen de passagiers zelf kiezen of ze over de kop gaan, door met hun handen twee vleugels te bedienen. De 22 meter hoge constructie staat op een 5 meter hoog platform, zodat de vlucht een maximale hoogte krijgt van 27 meter. De attractie krijgt een mooie plek in het park, in de helix van de al bestaande achtbaan Fenix. 

De schetsen en afbeeldingen van de komende attracties zijn te bewonderen op de website van Looopings. 

Door: Nationale Recreatiegids