Kermis Oosterhout knalt volgende week met meer dan 50 attracties

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Vanaf 19 tot en met 24 augustus opent de kermis in Oosterhout met een rijk aanbod aan klassieke attracties. Oud-circusdirecteur van Circus Renz, clown Milko Steijvers, zal aanwezig zijn bij de feestelijke opening. Dit meldt BN DeStem. 

Kermisvertier

Op het Slotjesveld en de Markt wordt vanaf maandag 15 augustus hard gewerkt aan de jaarlijkse kermis. Dankzij de pandemie kon men de afgelopen jaren maar in beperkte mate genieten van het kermisvertier. Wethouder Van der Zanden is verheugd dat het weer mogelijk is om ouderwets feest te vieren. Om deze terugkeer te vergezellen is een ambitieus randporgramma opgesteld met gezellige artiesten en een paar nieuwe attracties. Nieuw is bijvoorbeeld de Base Jumper of Kop van Jut XXL.

Oosterhouts kwartiertje

Tijdens de start van de kermis geldt van 19:00 tot 19:15 traditiegetrouw het ‘Oosterhouts kwartiertje’. Entree voor alle attracties is dan gratis. Op de zaterdag lopen er verkleedde prinsessen en actiehelden rond. In de avond zijn er zombies en monsters.

Ook is er gedacht aan de overprikkelde kermisklanten. Op vrijdag is het tussen 16:00 en 18:30 mogelijk om te genieten van een prikkelarme kermis. Hierbij worden lichtinstallaties en rookmachine beperkt en is de muziek een stuk zachter. Prettig voor bezoekers met gevoelige zintuigen. 

Door: Nationale Recreatiegids