Nieuw Eindhovens attractiepark met achtbaan, strandbad en speeltuin

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Een uitgebreid attractiepark voor het hele gezin is reeds geopend te Volkel bij Uden. Op nog geen half uur van Eindhoven is BillyBird Park Hemelrijk het ideale uitje voor in de zomervakantie. Het park ligt pal naast een gigantisch meer genaamd Hemelrijk. Dit meldt Indebuurt Eindhoven. 

Door weer en wind 

Bezoekers kunnen de hele zomervakantie terecht bij BillyBird Park Hemelrijk. Er zijn achtbanen, wildwaterbanen en tal van buitenactiviteiten. De organisatie noemt daarbij dat het park door weer en wind is geopend. Zo zou je er ook tijdens de grijze wintermaanden terecht kunnen. Speel in de Oervallei, op de megaschommel of ga op speurtocht in de natuurspeeltuin. Waaghalzen kunnen zelfs terecht bij een waanzinnige achtbaan.

Groot aanbod

Ouders die even willen uitrusten kunnen terecht bij één van de vele horecamogelijkheden. Tijdens lekker weer kunnen bezoekers plaatsnemen op het terras van de beachbar. Er is een groot aanbod aan snacks, van pizza en pasta tot Mexicaanse gerechten. Kaartjes zijn betaalbaar en variëren qua prijs. Afhankelijk van de gereserveerde datum varieert deze prijs tussen 9 en 13,50 euro.

Door: Nationale Recreatiegids 

Beeld: BillyBird Park Hemelrijk