Amusementspark Tivoli opent nieuwe attractie op Vaderdag

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op zondag 19 juni 2022 zal de attractie Choco Kopjes worden geopend in Amusementspark Tivoli. Het park is één van de leukste dagjes uit voor alle leeftijden. Ontdek attracties, speeltoestellen, horeca en entertainment op een bereikbare afstand van Nijmegen. Dit meldt Tivoli.  

Choco Kopjes

Als vaders en opa’s het park betreden worden ze onthaald met een speciaal voorwerp. Dit voorwerp geeft ze toestemming tot de opening van de Choco Kopjes. Tijdens Vaderdag nemen verschillende vaders het tegen elkaar op in verschillende uitdagingen. Onder begeleiding van mascottes Tiffi &Toffi mag de winnaar de attractie openen. De winnende vader mag als eerst met zijn gezin een rondje draaien in de attractie.

Een dag vol avontuur 

Om 14:00 eindigen de activiteiten. Bezoekers aan het pretpark kunnen daarna vrij genieten van al het leuks dat Tivoli heeft te bieden.

Het park is geopend van 10:00 tot en met 17:00. Tickets en aanvullende informatie vind je via deze link. Naast gezinsarrangementen zijn er speciale kortingen voor verjaarsfeestjes of schoolreisjes.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Amusementspark Tivoli