'Winter in de crypte' weer open na lockdown in KoepelKathedraal

Door Redactie Nationale recreatiegids
4 min
Bij gebrek aan sneeuw en kou in Nederland ben je vanaf 28 januari welkom om tijdens Winter in de crypte de winter te vieren. Betreed vanaf nu weer de ondergrondse gangen van onze schitterende KoepelKathedraal en verlies je in de prachtig verlichte miniatuur winterdorpen. Dit meldt DOSS Event Support.

Ook wij hielden onze deuren gesloten vanaf 18 december, maar in de crypte staan de winterdorpen nog op je te wachten. Beleef de betovering van de rijdende treinen langs voetbalvelden, het F1-circuit en de Elfsteden. Waan je in deze donkere wintermaanden in een prachtig aangeklede en verlichte Charles Dickens-achtige setting en verlies je in de prachtig verlichte miniatuurdorpen.

Geluk door middel van kunst 

Naast deze winterse sferen, kun je ook voor andere activiteiten terecht in de KoepelKathedraal. Zo is er de tentoonstelling Geloof in Geluk. Hier gaan twintig deelnemers, van een sportcoach tot dichter, dieper in op het thema geluk door middel van kunst. Beluister de podcast, bekijk de beeldende kunst en laat je inspireren.

Torens beklimmen 

Als kers op de taart kun je, met wederom hetzelfde ticket, ook nog de 60-meter hoge torens van de Kathedraal beklimmen. Ben jij klaar om omhoog te gaan? Graag tot ziens in de KoepelKathedraal.

Om Winter in de crypte te bezoeken zijn een geldige corona QR-code (herstel-, test- of vaccinatiebewijs) en uiteraard een toegangsbewijs noodzakelijk. Deze kosten voor volwassenen 7.50 euro (online) of 8.50 euro (kassa), 4.00 euro voor kinderen van 5 t/m 12 jaar  4.00 euro en kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. Online transactiekosten bedragen 1.50 euro per bestelling. Winter in de crypte is iedere dag geopend, van 28 januari t/m 6 maart 2022. Bekijk de website voor de meest actuele openingstijden.

Door: Nationale Recreatiegids